Godkväll i stugorna!

Idag har jag tyvärr inget kort att visa, det har varit fullt upp med annat denna veckan så jag har inte hunnit helt enkelt.
Däremot ska jag på scrapträff på söndag, och då måste jag få minst två kort gjorda! Jag har beställt och fått hem tre stämplar från Magnolias senaste kollektion. De är ju såååååå söta!

I onsdags eftermiddag lämnade jag Agnes hos farmor och farfar och åkte till Jönköping alldeles ensam. Där hade jag bokat in en pedikyrbehandlig. Jag är inte direkt bortskämd med varken behandligar eller egen tid numera, så det kändes superskönt. Efteråt blev det en runda på stan, sen A6 och sen Ikea.
Så nu är mina fötter lena som bebisfötter, dessutom är de lackade, jag tror aldrig jag har målat tånaglarna innan, det ser för löjligt ut. Jag passar lixom inte i lack...

Idag har jag varit hos fotografen med Agnes. Efter en timmes desperata försök och diverse tricks att få Agnes att le litegrann var vår tid ute, men vi är inbokade på ett "återbesök", i hopp om att hon ska ha lättare att skratta nästa gång. Nu låter det som om hon inte log en enda gång, men riktigt så illa var det inte. Hon var riktigt glad då hon i full fart kröp "ur bild", och skulle fram till mig som stod bakom fotografen och viftade med diverse leksaker. Men att sitta still, posera och le på en och samma gång var inte riktigt hennes grej.
Bättre lycka nästa gång.

Nu är det tv som gäller, godkväll!

/Sandra

Dopkort

Jag fick en beställning av en kompis som ska på dop, så här blev resultatet:


Idag har jag och Agnes varit på babysim igen. Jullovet verkar varit alldeles för långt för Agnes del för nu helt plötsligt vill/kan hon inte "stänga igen", utan när hon dyker så sväljer hon hela bassängen...
Så idag höll vi oss borta från dykandet, för efter ett par kallsupar är hon inte på det bästa humöret, och ett bra humör är ett måste för att klara en halvtimme i badet.

/Sandra


Jullovet är slut!

Idag är jullovet slut för mig och Agnes. Alla aktiviteter har haft uppehåll under helgerna, men nu drar det igång igen. Inga sovmorgonar mer för oss alltså...  :-(
I lördags var vi på 40-årsfest hos min syster. Vi sov över och åkte hem i går. På vägen hem stannade vi till på det nya MAX i Jönköping, mmmmmmums. Älskar MAX! Tyvärr bor vi ju lite långt ifrån för att bara få för sig att åka och äta där, men man får passa på när man har vägarna förbi.
Den förbaskade plattången (som jag brände upp alla fingrarna på i julhelgen) har gått sönder. Grrrrr.......  Nåt elände skulle den tydligen hinna med att orsaka innan den gick sönder. Just precis när jag stod och gjorde mig "vacker" inför 40-årsfesten slutade den fungera, blev helt kall. Jag har iofs haft den ganska länge, men den är inköpt på en frisörsalong en gång i tiden och den har varit riktigt bra. Det är bara att börja leta efter en ny BRA tång.
Ett kort har jag att visa idag, ett 15x15 cm. Känns som om det är år och dar sen jag gjorde såddana. I höst har vi gjort massor av vikningar, vilket har varit jätteskoj. Men nu kändes det faktiskt ganska skönt att göra ett vanligt fyrkantigt. Är väl inte sådär jättenöjd med det, men jag visar det ändå.
Brun snö!!??!?! Ehhhh, snyggt va? Näe, det är en av grejerna som inte blev bra. Jag skulle ju bara få lite skuggning på snön... Men nu får det vara så här.
Att sy på kort är ju alltid roligt så min gamla husqvarna från 50-talet fick jobba lite. Texten är utskriven på datorn.
Det var allt för idag. Godnatt!

/Sandra

Mer snö

I morse vaknade vi upp till ca 10 cm nysnö. Suck, ska aldrig detta snöandet ta slut.
Jag gillar snö och vinter, men nu är det mycket snö. Dessutom är min man inte hemma och kan skotta så nu måste jag ut och göra det, kanske det som är det värsta, hehe.....
Jag skottade det mesta i morse, men jag ska ta resten nu ikväll.
Jag, Agnes och mamma har varit i Eksjö idag. Jag behövde akvarellpapper till mina motiv, och det hittade jag. Jag hittade även ett nytt sällskapsspel som fick följa med oss hem. SmartAss heter det. Några vänner till oss kommer hem i morgon kväll och då ska vi spela lite, så det passar bra med ett nytt spel. Vi spelade detta på Annandagen, då vi firade jul ihop med Bennys släkt. Det var jättekul, trots att jag tidigare på dagen hade bränt mig på plattången och hade handen inlindad i is för att dämpa smärtan. Jag har glömt hur fruktansvärt ont det gör att bränna sig. Is ska man ju inte ha direkt på, men jag hade så ont så jag stuntade i vilket just då. 

Igår hade vi scrapträff igen, jätteroligt! Min syster fyller 40 på fredag, och hon ska få detta från oss i familjen.

Jo, jag fick ju två nya Martha Stewart-punchar av min man i julklapp, vad han är snäll!
Jag har använt mig av båda på kortet, doily lace och monarch butterfly tror jag de heter.


Nu ska jag ut och skotta! Ha dé!

/Sandra

RSS 2.0