Fredag...

... och sol, kan man önska sig något annat?!

Korttillverkningen går på sparlåga just nu, men jag har lite "pysselsammankomster" att se fram emot framöver så nåt ska jag väl kunna visa så småningom. Jag måste bl a göra ett kort till min syster som FÖRLOVADE sig förra helgen, stort GRATTIS säger vi till henne och hennes blivande make! ;-)

Härhemma börjar jag och Agnes så smått piggna till efter en långdragen förkylning, men Benny verkar också ha smittats, och hans är nog på väg att bryta ut nu.

Då det varit sportlov denna veckan har Agnes aktiviteter varit inställda, och det har bara varit bra, då vi ändå inte har varit så pigga. Men nu drar det igång igen på måndag.

Nu i helgen ska vi homestyla lite, vi har ett rum som fortfarande inte är helt klart vad gäller inredning, kommer bli ett mycket speciellt rum, kanske kan jag visa lite bilder här nångång.

Idag har jag ett alla hjärtansdags-kort att visa, lite försent, men jag hade glömt bort det.Jag har satt en ram på framsidan på kortet och skurit ut så man ser motiviet inuti kortet.
Ramen och hjärtanen på motivet har jag glitterlimmat.

Trevlig helg!

/Sandra

Kommentarer
Postat av: Camilla

Alltid lika fina kort......jag önskar jag hade ditt öga för alla de där små extra detaljerna....du får lära mig lite nästa söndag.Kram kram

2011-02-20 @ 14:58:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0