Ett kort till min syster...

.. och hennes pojkvän som har förlovat sig har jag att visa idag.

Jag hade ingen bra stämpel som passade till ett nyförlovat par så det fick bli att maska ihop två andra stämplar.
Nu väntar vi allihop med spänning på att få höra när vigseln blir!
Förra veckan hade vi en hektisk vecka, bl a med heldagsshoppingturer både till Jönköping och Växjö.
Och igår eftermiddag och kväll hade vi scrapträff igen, och jag fick några kort gjorda, jag visar dem nästa gång.

Idag har jag och Agnes varit hos Caroline och Alvin och hälsat på, och ätit världens godaste kaka! Choklad, hasselnötter och säkerligen massor av grädde och smör, kan ju inte bli annat än en succé! Mums!
Givetvis glömde jag receptet, jag får nog ringa Caroline och be om det om abstinensbesvären blir för stora.

I morgon är det bad igen, och på eftermiddagen bär det av till Nässjö på 1-årskontroll på BVC, då ska Agnes få sin tredje dos av sprutor. Ingen feber efteråt tack!
Nä, nu måste jag packa badväskan innan jag går till kojs! Hejhej!

/Sandra

Fredag...

... och sol, kan man önska sig något annat?!

Korttillverkningen går på sparlåga just nu, men jag har lite "pysselsammankomster" att se fram emot framöver så nåt ska jag väl kunna visa så småningom. Jag måste bl a göra ett kort till min syster som FÖRLOVADE sig förra helgen, stort GRATTIS säger vi till henne och hennes blivande make! ;-)

Härhemma börjar jag och Agnes så smått piggna till efter en långdragen förkylning, men Benny verkar också ha smittats, och hans är nog på väg att bryta ut nu.

Då det varit sportlov denna veckan har Agnes aktiviteter varit inställda, och det har bara varit bra, då vi ändå inte har varit så pigga. Men nu drar det igång igen på måndag.

Nu i helgen ska vi homestyla lite, vi har ett rum som fortfarande inte är helt klart vad gäller inredning, kommer bli ett mycket speciellt rum, kanske kan jag visa lite bilder här nångång.

Idag har jag ett alla hjärtansdags-kort att visa, lite försent, men jag hade glömt bort det.Jag har satt en ram på framsidan på kortet och skurit ut så man ser motiviet inuti kortet.
Ramen och hjärtanen på motivet har jag glitterlimmat.

Trevlig helg!

/Sandra

Pysselkvällar...

... har vi varannan tisdag här i samhället!!! Kalas tycker jag! Här kommer ett kort som jag gjorde på pysselkvällen i tisdags.

Jag har letat som en tok efter typ chipboards i såddana där fotonegativ, men inte hittat några. Har hört att det finns dies till nån sån där fin maskin, men nu är jag inte innehavare av nån fin maskin så då fick jag helt enkelt ta fram kniven och skära lite, det gick ju ganska bra det också.
Motiven är färglagda med akvarellpennor på akvarellpapper. Snart ska jag försöka mig på och måla lite med mina distresser som står här hemma och skräpar...
Texten är utskriven på datorn.

/Sandra

Till slut fick jag anse mig besegrad....

...jag har blivit facebook:are! Länge försökte jag motstå detta men till slut gick det inte, och nu är det faktiskt riktigt kul. Så nu vet ni vad jag har gjort hela helgen.
Lite annat har jag hunnit med också, bl a after work i Jönköping med jobbarkompisar, blivit bjuden på mat av svärföräldrarna på Sandsjö Wärdshus, årsmöte med byalaget (där vi smaskade på smörgåstårta efteråt, men jag var ju proppmätt efter Sandsjö Wärdhus, men det finns alltid plats för lite extra....).

Jag har en liten grej att visa upp från scrapträffen förra helgen. Detta är efter inspiration från senaste Magnoliatidningen:

Nu ska jag titta på den andra delen av Sherlock, godkväll!

/Sanda


Alla hjärtans dag

Jag har fått en beställning på två alla hjärtans dags-kort. Jag tycker det passar bra med staffli-kort för detta ändamål, som man kan låta stå framme över alla hjärtans dag, och då även se vem det kommer ifrån. 
Jag har använt mig av DCWV:s papper ur serien Mariposa, jättefina glittriga papper med fjärilar på. Motiven är från Magnolias senaste serie "so special", som jag har färglagt med akvarellpennor på akvarellpapper. Texten är utskriven på datorn.

Här kommer det första kortet:Å här kommer det andra:

/Sandra

RSS 2.0