Nyfödd!

Ett kort till min svågers systerdotter:

Jag har en del kort på gång nu, men jag kan tyvärr inte visa något av dem ännu. Vill ju inte att mottagarna ska surfa in här på bloggen och se korten i förtid.  

/Sandra 

Gammalt och nytt...

...visar jag i bloggen idag!

Först ett par grejer jag har gjort för längesen, vi börjar med popcornskål. Eller skål säger man väl inte.... jaja, ni fattar vad jag menar. Två lila cardstock och ett mönsterpapper har jag för mig att det gick åt. Jag har dekorerat med magnoliastämpel och blommor. Kanske inte något man äter popcorn ur, men det passar bra att använda när man vill ge bort en present kanske?Nästa grej är en ask. Asken är ca 2,5 cm hög och 20 cm bred (på båda håll).Nu till den nya grejen. Igentligen har jag två nya grejer att visa som jag gjorde i söndags när vi hade scrapträff, men en av dem fick åka till Vuxenskolan i Nässjö och vara med på Hantverksvernissage, så det får ni se en annan gång.
Detta kort är ett beställningskort till en vän som i sin tur har en vän som har fått barn. Så här blev det:Stämpeln kommer från Magnolia och är färglagd med distress. Texten har jag skrivit ut på datorn.Idag har jag både hunnit med att ta en långpromenad och sedan har jag och Agnes varit och badat i Sävsjö. Mysigt!

/Sandra

RSS 2.0