Glad påsk!

Glad påsk på er! Vilket toppenpåskväder vi har!! Igentligen vill jag inte klaga, men är det inte lite huvudvärksväder?

Tyvärr blir det inget mer påskkort som utlovat, jag har inte hunnit göra klart det jag påbörjade i början av veckan.
Men jag har hunnit mycket annat denna veckan. Både roliga grejer och nyttogrejer.  
Vi har varit på påskfest på öppna förskolan, varit hos Camilla och Hugo och fikat (tack Camilla för trevligt sällskap och gott fika), varit i Helgas trädgård och träffat massor av trevliga mammor och barn.

Vi har även hunnit med att vårstäda ute, blommor är planterade, altanen städad, utemöblerna framplockade, Agnes har fått en babygunga upphängd.
I torsdags hade vi gäster så då blev det även städat inomhus lagom till påsk... ;-)
Tack Anna med familj och Ingela med familj för besöket! Trevligt!

Igår var vi och åt påskmiddag hos mina föräldrar, det var mums! Agnes tyckte också det var gott, särskilt köttbullarna, hon åt bara dem trots att hon hade tallriken full med annan mat. Gott betyg åt köttbullarna i alla fall... ;-) 
Imorse åkte Benny ut till sommarstugan och jag och Agnes gick på loppis och tog sen en promenad i det soliga vädret. Sen åkte vi också ut till stugan och åt lunch allihop. Vi satt faktiskt inne och åt, ganska kyliga vindar därute tyvärr.
I eftermiddag blir det en promenad till svärmor och svärfar, som har utlovat nåt alldeles extra till kaffet, hmmm undrar var det kan vara för smarrigt? 

Jag återkommer efter påsk, förhoppningsvis med nya alster att visa.
Ha det bra!

/Sandra


Grattis och glad påsk!

Idag har jag två kort att visa.
Det första fick min lillebror i helgen då han hade 30-årskalas. Jag brukar säga att jag har svårt att göra "vuxenkort", men detta kort blev faktiskt ganska "vuxet". Mina kort brukar annars se ganska barnsliga ut.
Å nej, det är inte min bror som är på kortet, den pojken ser alldeles för "vän och timid" ut...  ;-)
Kortet kommer från ett vintage-klippark.


Det andra kortet är ett påskkort. Gör aaaaaldrig påskkort annars, men nu hade jag ett klippark med påskmotiv hemma, så då fick det bli ett påskkort.
Här har jag använt martha stewart-stansen jag köpte på scrapmaran för ett tag sen. Jag missade att fjärilarna var "pop-up", lite missnöjd, men den får duga.

Jag har påbörjat ett påskkort till, får se om jag hinner göra klart det innan påsken är över. 
Visst har vi haft ett par helt underbart sköna vårdagar?! Till och med jag, som INTE är någon vårmänniska, har tyckt om vädret. Jag har fortfarande inte planterat några vårblommor ännu, men jag var i alla fall på torget idag och inhandlade. Nu ska jag bara försöka hinna få ner dem i krukorna innan påsken är över. 
Idag har vi även hunnit med påskfest på öppna förskolan, och en tur till en kompis ute på landet. Denna årstiden känns det verkligen att man är på landet... ;-)

Nu är det sovdags!

/Sandra 

Scrapmara

Hej!

Förra lördagen var jag på scrapmara i Nässjö. Vuxenskolan hade ordnat tillställningen, kl 11 började den, och sedan höll vi på ända till 23. Trots att jag vaknade med huvudvärk den dagen så hade jag superkul!
Butiken pema.cc höll till inne i lokalerna och hade med sig massor med grejer, så kände man att man behövde nåt när man satt och scrappade, var det bara att lyfta på sig och gå några steg och hiva fram plånboken och shoppa loss lite. Perfekt! Jag gick hem med ganska mycket nya grejer, bl a en stans från Martha Stewart och en hel del distressdynor. Förutom att vi scrappade så anordnades det även workshops, demos och annat kul hela dagen. Hungrig behövde man heller inte vara, mat och fika serverades med jämna mellanrum.
Det var helt enkelt en superbra träff!!

Under dagen så anordnades det tävlingar. En av dem gick ut på att göra nåt som handlade om våren, våriga färger, fjärilar, fåglar och sånt som hör våren till. Jag gjorde en påse och vann första pris med den. Pappret kommer från Pion Design, Sagan om våren. *Gillar*.
En annan tävling handlade om att man skulle göra nåt som INTE innehöll fyrkanter. Så här blev mitt bidrag (min första seriösa LO i hela mitt liv... vann inget pris, men är ganska nöjd ändå...):
Mitt tredje bidrag såg ut så här, det var till en skissutmaning.
Movitet är färglagt med distressdynorna jag köpte. Även här kommer pappret från Pion Design, Sagan om våren.
Igår var det klädmarknad i Bodafors. Jag hjälpte till under dagen, och gjorde även en del fynd! Kul!
På kvällen hade familjen mupprumsinvigning. Är vi inte kloka eller? Näe, det är vi nog kanske inte. Vi hade ett rum över, och min man samlar på Mupparna så då fick alla muppar flytta in i det överblivna rummet. Mupptapet, muppfigurer, muggar, glas, tvålar, kläder, dukar, skivor, dvd:er, spel, pussel... Ganska galet roligt faktiskt! 

I eftermiddag ska vi på våffelkalas, mums. Men först ska det ordnas lite lunch.

Hejhej!

/Sandra

 

RSS 2.0